Kiderült, mit kért Todd Howard Bethesda-guru a Prime Video Fallout-sorozatának készítőitől!

MOZI HÍREK – „Ha egy adott játékot adaptáltunk volna, az nem felelt volna meg a valóságnak” – mondja Geneva Robertson-Dworet társrendező Todd Howard kérése kapcsán.

 

 

Már csak pár hét van hátra a Todd Howard-féle Bethesda-játékok rajongóinak, hogy felkészüljenek a legjobban várt produkció premierjére. A Fallout TV-sorozat április 11-én debütál a Prime Videón. Máris rengeteg részletet tudunk meg. Nemrég a Prime Video Falloutja vitát nyitott a játékosok között. Ugyanis a szervopáncélos sisaknak van egy vizorja. Ilyen részletekből bőven akad, de az is nagyon érdekes, hogy mi ment végbe a sorozat készítésénél.

A Gamesradar beszámolója szerint Todd Howard, a Fallout 3 és a Fallout 4 rendezője olyannyira részt vett a sorozat fejlesztésében, hogy a csapat számára ő szabta meg a mércét a megvalósításhoz.

Kiderült, hogy a Starfield rendezője csak annyit követelt meg, hogy a Prime Video sorozat ne mondjon ellent a Fallout-videójátékokban szereplő főbb befejezéseknek.

A sorozat évekkel a poszt-apokaliptikus RPG-ben látott események után játszódik. Ráadásul egy másik helyszínt fogunk látni. Lisa Joy producer elmagyarázza a döntés okait. „Úgy éreztük, hogy ez a legjobb módja annak, hogy tisztelegjünk a játékosok tapasztalatai előtt, és ez a legigazságosabb. Ha egy adott játékot adaptáltunk volna, az nem lett volna hű a valósághoz, mert ez egy nyílt világú játék, és mindenki másképp éli meg” – mondta az SFX magazinnak.

 

 

MOZI HÍREK - A Fallout TV sorozat trailerére adott reakciók azt bizonyítják, hogy a rajongók optimisták, hogy a Prime Video adaptációja a franchise esztétikájánál többet is meg tud ragadni... Todd Howard

 

 

Mit tervez Todd Howard a széria debütálása után?

 

Azt is mondja, hogy „ha bármelyik játék bármelyik forgatókönyvét vettük volna, és egyenesen végigjátszottuk volna, sok játékos azt mondaná: >>Én nem ebben a sorrendben játszottam.<<” Nemrég beszámoltunk arról, hogy Todd Howardnak vannak ötletei a sorozat következő RPG-jéhez. Ezek közül néhány már szerepel is a sorozatban. Odáig ment, hogy azt mondta: „Ne csináld ezt, mert a Fallout 5-ben fogjuk csinálni.” A Fallout sorozat producere is beszélt a történetről, és azt mondta, hogy „majdnem olyan, mint a Fallout 5”.

Forrás: Gamesradar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu