God of War: Ragnarök: a Sony stratégiája mégsem változott jelentősen?

A Sony Santa Monica Studio játéka kapcsán olyan pletykát hallunk, ami nem teljesen vág egybe azzal, ami a Sony nemrég megemlített stratégiai váltására vonatkozik, úgyhogy meg kell kérdeznünk: tényleg ennyire nem tudják, hogy mihez kezdjenek?

 

A Twitteren Silknigth írt arról, hogy a God of War északi kalandjainak második epizódja (ami 2022. november 9-én jelent meg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re) mikor bukkanhat fel PC-n. Meglepő dolgot írt a szivárogtató, aki legutóbb pontos volt a Ghost of Tsushima PC-s verziójával kapcsolatban. Úgy tudja, hogy Kratos és Atreus 2025 első negyedévében bukkanhat fel PC-n, így addigra a boltokban lehet az Nvidia GeForce RTX 5000-es és az AMD Radeon RX 8000-es videókártyái, azaz a játék a Blackwell és az RDNA 4 architektúrájának képességeit kihasználhatja.

Silknigth kételkedik abban, hogy ennél korábban is eljuthat a Steamre vagy az Epic Games Store-ra a God of War: Ragnarök, de ha esetleg mégis 2024 vége felé eljuthat a Valve és az Epic Games felületére, azt ajándéknak kell venni. Ennek ellenére 2024 során több PlayStation Studios-produktum fog eljutni a PC-sek asztalára és asztalára: a Horizon Forbidden West a héten érkezik, a Ghost of Tsushima Director’s Cut május 16-án jön, és valószínűleg még az év során fog jönni a The Last of Us Part II Remastered, illetve a Marvel’s Spider-Man 2 PC portja (utóbbinak fejlesztését lényegében a napokban fejezik be).

De ha valóban csak 2025-ben jelenik meg a God of War: Ragnarök, akkor nem tűnik annyira komolynak az a kijelentés, miszerint agresszívabb multiplatform stratégiát akar a Sony, ugyanis így több mint két év telne el, mire a PlayStation platform(ok)ról a számítógépekre jutna el a játék. Azért az nem kevés idő, és bár érthető, hogy az exkluzivitás miatt a konzolok eladásait így akarják növelni, ez talán túl nagy periódus lehet.

Mindez nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu