Industria II: ilyen az, amikor a mesterséges intelligencia ural mindent [VIDEO]

A Bleakmill folytatja a narratívára épülő belső nézetes lövöldözős játékának történetét, és az alternatív dimenzió bemutatja, hogy milyen az, amikor az emberiség elveszti az irányítást a mesterséges intelligencia felett.

 

Az Industria II egy lebilincselő narratívára építő, belső nézetes lövöldözős játék, amely egy alternatív dimenzióban játszódik, amelyet egy rosszindulatú mesterséges intelligencia ural. A játék főszereplője, Nora egy veszélyes, ismeretlen világban veszik el. Az ellenséges terepen navigálva veszélyes robotokkal kell szembenéznie, megfejtenie a baljós mesterséges intelligencia rejtélyét, hogy haza tudjon találni otthonába, az 1989-es Kelet-Berlinbe. (Pedig az sem volt valami jó helyszín, igaz, akkor már csak hónapokra voltak a berlini fal leomlásától…)

Az Industria II magával ragadó játékmenetével fizika alapú interakciókat kínál; a kraftolással és a diegetikus inventory-val együtt összekapcsolja a játékmenetet és a játékkörnyezetet. A játéknak emlékezetes karakterei és megható története van egy egyedülálló környezetben: ipari pusztulás egy hatalmass tájban, túlvilági burjánzó mechanikus szerkezetekkel kombinálva. Fejlesszünk öt fegyvert olyan kiegészítőkkel, mint a hangtompító, a kibővített tárak vagy a speciális támadások. A játékban robot „testhorror” van, mivel az élénk gépolaj-kiömlés és a testek feldarabolása heves tűzharcokhoz vezet. Az Industria II teljes szinkront, dinamikus zenét és részletes hangtervezést is kínál, kivételes hangélményt nyújtva.

Kelet-Berlin manapság már nem gyakori a játékokban, és már emiatt is esetleg felkeltheti a közönség figyelmét. Vajon miért nem látunk valami nagyobb projektet ezzel a helyszínnel és korszakkal? A Stasi (a kelet-német titkosügynökség) félelmetesen ábrázolható lenne…

A HeadUp Games nem fogja az idei év során kiadni az Industria II-t, ugyanis a bejelentés szerint a Bleakmill csak jövőre készül el a játékkal, amit jelenleg csak PC-re jelentettek be, így ne nagyon számítsunk arra, hogy a PlayStation 5, az Xbox Series, vagy akár a Nintendo Switch utódja megkapja. Így csak a Steamen és az Epic Games Store-on fogjuk látni valamikor 2025 folyamán.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu