Shadows of the Damned: Hella Remastered: Garcia Hotspur és Johnson ismét hentel

A Grasshopper Manufaccture játéka cross-gen lesz, így emiatt nem lesz szükséges konzolgenerációt váltani (bár a PC-s rendszerigények még afelé terelhetnek minket, hogy újítsunk a konfigunkon…), ugyanis a 2013-as konzolokon is láthatjuk majd Garcia Hotspur és Johnson történetét.

 

A Shadows of the Damned, egy akció-kalandos utazás a pokolba végre modernizációt kap. Készüljünk fel a rockról, szerelemről és egy kis démonölésről szóló történetre. Csatlakozzunk a durva Garcia Hotspurhoz és csontos haverjához, Johnsonhoz, akik az alvilág mélységeit járják be, hogy visszalopják Garcia elrabolt szerelmét, Paulát Fleming, az alvilág urának karmai közül.

Engedjük, hogy a rock ‘n’ roll lelke elszabaduljon az alvilági perverz pokol szívében. A fény és a sötétség erői egyengetik utunkat. Mint a raverek egy éjszakai klubban, a démonok felbátorodnak a sötétségben, de elgyengülnek, ha a fénynek vannak kitéve. Használjuk Johnson pajtásunkat, hogy átrobbantsuk magunkat az alvilág sötétségén. A Shadows of the Damned: Hella Remastered egy olyan külső nézetes lövöldözős játék, amelyet a szakma legendái, Suda Goichi (No More Heroes, Killer7, stb.) és Mikami Shinji (Resident Evil, God Hand, stb.) készítettek. Mikami új stúdiójáról a nap során már szó esett a hírekben.

Március 24-éig tart az Egyesült Államok Massachusetts államában, Bostonban a PAX East 2024. Itt a NetEase Games fülkéjében ki leeht próbálni a Shadows of the Damned: Hella Remasteredet (ugyanis a kínai techóriás felvásárolta a Grasshopper Manufacture-t), amit már kívánságlistára is lehet tenni több platformon (PlayStation Store, Microsoft Store, Steam).

A Shadows of the Damned: Hella Remastered valamikor az év folyamán fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Az eredetit az Electronic Arts még 2011-ben adta ki PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra (nehéz elhinni, hogy akkoriban a kiadó még mert nyitni ilyen őrült játékok felé is; ma már csak az indie stúdiók próbálkozhatnak az EA Originals alatt).

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu