Egy népszerű Rockstar-játék ingyenesen elérhetővé válhat hamarosan?!

A Rockstar GTA+ szolgáltatása egy előfizetés, amely PS5-re és Xbox X Series X/S-re érhető el, és a GTA – The Trilogy: The Definitive Editiont, valamint a GTA Online-nak szánt perkeket is biztosítja, sok más mellett…

 

 

Nem kis meglepetéssel fogadtuk a legfrissebb híreket a GTA+-ról. Ugyanis a Rockstar ritkán közöl bármit is a több mint két éve bejelentett előfizetéséről. A GTA+ egy olyan szolgáltatás, amely számos perket kínál a GTA Online-hoz. Általában régebbi, vagy éppen mobilos játékokat tesznek elérhetővé a szolgáltatás részeként. Most azonban azt tették, hogy egy újabb ösztönzőt adnak a GTA+-ra való feliratkozáshoz, ez pedig a Red Dead Redemption.

A Rockstar hivatalos honlapján az olvasható, hogy a Red Dead Redemptiont és az Undead Nightmare-t ingyenesen játszhatod, anélkül, hogy meg kellene vásárolnod, mindez pedig a GTA+ nevű előfizetésnek köszönhető, amit még 2022 közepén jelentettek be, és a hónapok során újabb és újabb Rockstar Games-játékokkal bővült.

A nyílt világú western jelenleg PlayStation és Xbox konzolokon is játszható a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. Igaz, az előfizetés, amiről beszélünk, a PS5 és Xbox X Series X/S tulajdonosoknak szól.

Az Xbox Store-ban van egy „Included with GTA+” üzenet. A PS Store esetében elég csak a Red Dead fülre menni, és máris látjuk, hogy így játszható. Az előfizetés ára 6 euró havonta, és egy sor előnyt kapunk a GTA Online-hoz, valamint más érdekes címekhez. Érdemes megjegyezni, hogy hónapokkal ezelőtt a Red Dead Redemptiont frissítették PS5-re 4K-ra és 60 FPS-re.

 

Mit tartalmaz még a Rockstar csomagja a Red Dead Redemption mellett?

 

A Rockstar kellemes meglepetéssel szolgál sok játékosnak. A Red Dead Redemption és a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition tehát Xbox és PlayStation konzolokon ingyenesen játszható, ha valaki GTA+ előfizető.

A GTA+ elsősorban azért jött létre, hogy a GTA Online több millió felhasználójának előnyöket nyújtson. Az előnyök a következők: Havi 500 000 dollár, kedvezmények a Shark kártyákon, további jutalmak és kiváltságok a járművekre és ingatlanokra. A videójátékok oldaláról a GTA – The Trilogy: The Definitive Edition is ingyenesen élvezhető. Ne felejtsük el megemlíteni, hogy a GTA + segítségével a GTA: Chinatown Wars és a GTA: Liberty City Stories is ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra egyaránt.

Forrás: Rockstargames.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu