Lukas Graham a toppon!

SPOTIFY HÍREK – Csupán egy hete, hogy olvashattátok Lukas Graham 7 years című dalának bemutatóját a PS4Pro-n, máris egy remek hírrel hozakodhatunk elő a csapatról. Nem elég, hogy a zeneszám azonnal belopta magát a kritikusok szívébe rétegeltségével, hangszerelésével, már harmadik hete listavezetőként tündököl az ausztráliai toplistákon.

A legjobb száz előadót felsoroló listán szintén szép eredményeket ér el a csapat. Az 51-ik helyről a harmincadikra ugrottak. A 7 Years című single pedig bombaként robbant a köztudatba és közel áll a Hot 100’s top 10-es listájához. A zene statisztikája megint csak említésre méltó, ugyanis máris 77000 digitális eladást tudhat be magának.

Persze már az első találkozásunkkor a zeneszámmal már előre jósolhattuk, hogy aranyba öntetik majd, és végül ezt is megéltük. Miután már negyedik hete az ARIA Singles Chart élmezőnyében voltak végül csak megkapták azt a gyönyörű aranykorongot. A Dán soul-pop zenekar az ARIA Streaming Tracks listáját is vezeti, nem is beszélve arról, hogy az Egyesült Királyság zenelistáinak is meghágta a csúcsát.

Eredményeikkel maguk mögé szorították Rihanna és Drake közös produkcióját a Work-öt, ami a második helyet kapta a toplistán, Flume és Kai duojának a Never Be Like You című dalát, és a Twenty One Pilots Stressed Out-ját is. Szép munka!

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu