Igazi látványorgia várható a Hong Kongba látogató Ultra Music Festivalon!

SPOTIFY HÍREK – A tavalyi évet sikeresnek könyvelheti el az Ultra Music Festival. Az Ázsiában megrendezett események rendre kiválóan alakultak, ezért úgy döntöttek, hogy mindezt megfejelik még egy helyszínnel.

2016-os évben már Hong Kongba is ellátogat a neves zenei fesztivál. Ezt először a Road to Ultra Macau összefoglaló videójában jelentették be, de az Ultra fesztivál szóvivője a napokba megerősítette a hírt.

Ezzel új terep nyílt meg a rendezvénysorozat előtt, mivel Kína most csatlakozott először az eseményhez, beállva Korea, Japán és Taiwan mögé. Sajnos részleteket még nem lehet tudni a Hong Kongba szervezett fesztiválról.

Több dátum is meg lett már erősítve az Asian Ultra rendezvénysorozattal kapcsolatban, azonba több helyen még nem jelentettek be pontos helyszínt. Íme, azok a helyszínek, ahol idén biztos nagy party lesz:
ULTRA Korea: June 10-12, Seoul, Korea, Venue TBA
RTU Thailand: June 11 – Bitec Convention Center, Bangkok
ULTRA Singapore: September 10-11 – Location TBA
RTU Taiwan: September 11 – Taipei City, Venue TBA
RTU Philippines: September 17 – Mall of Asia, Concert Grounds, Manila
ULTRA Japan: September 17-19 – Tokyo Odaiba Ultra Park, Tokyo
ULTRA Beach Bali: Location and Date TBA
RTU Hong Kong: Location and Date TBA

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu