The Shallows trailer: lám, a cápa szája tátva! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A cápa – Steven Spielberg emblematikus filmjének is köszönhetően – az egyik legfélelmetesebb állatfigurává vált, és a Sony ismét ezt a nagydarab halat használja fel, hogy riogassa a nézőket és azt a bikiniben reszkető hölgyet, akinek az emberevő fenevaddal kell szembenéznie vagy másfél órán keresztül.

Mivel a zombikat már agyonhasználták, a természetfeletti szörnyeket úgy szintén, így megint ismét ez a vízben úszkáló, a nem igazán vegetáriánus étrendjéről elhíresült nagydarab hal kapja a főszerepet.

Egy kicsit borúsabb képet fest, hogy a rendezői az a Jaume Collet-Serra, akinek kezei közül eléggé harmatos Liam Neeson filmek kerültek ki. (Ismeretlen férfi, Non-stop, Éjszakai hajsza).

A sztori szerint Nancy (Blake Lively) egy a tengerben csúcsosodó sziklán ébred egy elég komoly szörfös baleset után, nem messze a parttól. A gond csak az, hogy épp arra úszkál egy roppant kiéhezett nagy darab cápa, aki szívesen vacsorázna remegő bikinis nőt, így Nancy bajosan tud a partra úszni, anélkül, hogy haleledelként végezné egy cápa gyomrában. Hogy vajon a cápa lesz-e elégedett a finom falat után, vagy Nancy menekül-e meg a film végére, az június végén, a premier napján kiderül.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu