Johnny Depp és Amber Heard megalázó, groteszk videóban „mea culpáznak” a kutyacsempészés miatt

MOZI HÍREK – Tavaly áprilisban emeltek vádat Amber Heard: Johnny Depp csinos felesége ellen ellen Ausztrália „biobiztonsági törvényeinek megsértése miatt. Az ifjú szépséges ara még ekkor, magánrepülőn csempészte be az országba két kutyájukat, Boo-t és Pistolt. Barnaby Joyce, Ausztrália mezőgazdasági minisztere nem kevesebbel fenyegetőzött, minthogy ha 72 órán belül nem viszik vissza a kutyákat Amerikába, akkor elaltatják őket.

De ez még mind semmi! Akár 100 ezer ausztrál dollár pénzbírságot vagy tíz év (!) börtönbüntetéssel is sújthatták volna a színésznőt, ám végül a hölgy megúszta ezer dollár befizetésével és egy meglehetősen furcsa (és eléggé megalázó), bocsánatkérő videó elkészítésével, amelyet Deppel együtt az ausztrál mezőgazdasági és vízügyi minisztérium Youtube-csatornáján tettek közzé.

A pár először Ausztrália csodálatos növény- és állatvilágát méltatja, majd taglalják, hogy miért van szükség a szigorú vámszabályokra. Végül maga Depp egy újabb jó tanáccsal búcsúzik el – de olyan hangon, mintha éppen pisztolyt tartanának a fejéhez.

„Valljon be mindent a vámon, amikor átlépi Ausztrália határait.”

Heard saját magát bűnösnek vallotta egyetlen vádpontban, a vámügyi szabályok megsértésében: amikir belépett Ausztráliába, arról nyilatkozott, hogy nincs nála semmilyen háziállatot. A két másik ellene felhozott vádat ejtette a bíróság.

A Guardian szerzője saját cikkükben egy biobiztonsági thrillerhez hasonlította az ügyet, ahol egy túszejtős videóhoz hasonlóan kellett Deppnek és Heardnek bocsánatot kérnie. A videónak tényleg olyan hangulata van, mintha kötelezték volna őket, hogy nézzenek bele a kamerába, és kényszerrel mondjanak fel egy előre megírt szöveget.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu