Kristen Stewart ezúttal rendezői székben

MOZI HÍREK – Ezúttal rendezőként egy rövidfilmmel debütál az Alkonyat-filmsorozat sztárja, Kristen Stewart, egyike a tucatnyi női filmesek egyikeként, akik annak lehetőségéhez jutnak egy női alkotókat segítő médiavállalat támogatásával, hogy a kamerák mögé álljanak. A Refinery29 médiacég ShatterBox Anthology elnevezésű sorozatában Stewart mellett más színésznők is megkapják ezt a lehetőséget, köztük Gabourey Sidibe és Chloe Sevigny is – írja az MTI.

Kristen Stewart a nők hatalmáról forgatja kisjátékfilmjét, az Oscar-jelölt Sidibe készülő rövidfilmjének címe pedig A Tale of Four Women (Négy nő története). Sidibe a Refinery29 projektjeinek New York-i bemutatóján elmondta: fontosnak tartja, hogy saját hangján szólaljon meg filmje. „Színészi pályafutásom alatt minden – a játékom, a megjelenésem, aki vagyok, amit érzek – egy férfi, rendszerint egy fehér férfi kezében van. Csak mostanában jöttem rá, hogy én akarom eldönteni, milyen képet lát rólam a közönség” – fogalmazott. Sevigny rövidfilmje, a Kitty már el is készült és a májusi cannes-i filmfesztiválon mutatják be.

A projekt keretében America Ferrera, a Ki ez a lány? tévésorozat sztárja a Behind the Headlines (A főcímek mögött) című multimédiás projekt és az Only Girl (Csak lányok) című dokumentum-filmsorozat producere lesz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu