Elkészült a Warcraft film trailer World of Warcraft grafikus motorral! Side-by-side összehasonlítás!

MOZI HÍREK – WoW-ozol? WoW-oztál? Várod a Warcraftfilmet mint a messiást? (Ha másért nem, hát azért, hogy egy jóízűt káromkodj, ha netán elszúrják – persze, reméljük nem ez fog történni.) Akkor semmiképpen se hagyd ki ezt a két videót, amelyben a World of Warcraft grafikus motorjával reprodukálták a film trailerét!

A két videót egy Ivan Kuzkin nevű illető készítette és képkockáról képkockára reprodukálta a filmtrailert a játék grafikájával és animációival. Látszik, hogy elsőrangú munkát végzett (különösen az orkok animációjával és arckifejezésével.

A videók mellé érkezett egy soundtrack részlet, amelyet először Duncan Jones rendező osztott meg a saját Twitter profilján (Soundcloudon), illetve Youtube-on egyaránt. A Warcraft zenéjét nem kisebb név komponálta, mint Ramin Djawadi, aki a Trónok Harcának zenéjéért is felelős!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu