Figyelem! Megvan az Oscar-várományos jövőre! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Vin Diesel és Kristen Stewart szerepelnek egy új, készülő hazatérő katonáról szól filmről, mely igazi amerikai történet, méghozzá másodpercenként 120 képkockában, a Pi élete rendezőjétől.

2012-ben került a könyvesboltokba a Billy Lynn’s Long Halftime Walk (magyarul Billy Lynn hosszú, félidei sétája) című regény, melynek főszereplője pedig a címszereplő katona, aki az iraki háborúból hazatér, és a Dallas Cowboys meghívja őt, más társával együtt, hogy egy egy félidei műsorban szerepeljene, ahol egyébként a Destiny’s Child lép fel. Billy története abban a pár percben, visszaemlékezések formájában bontakozik ki.

A regény adaptációját Ang Lee (Tigris és sárkány, Pi élete) rendezte, és hasonlóan legutóbbi filmjéhez, itt is fejest ugrott a szokatlan technikába: a Billy Lynn hosszú, félidei sétája ugyanis 120 képkocka/másodperccel forgott. Talán páran még emlékeznek még arra, amikor a Hobbit-sorozat 48fps-ben készült, és kicsit olyan volt, mintha egy tévésorozatot néznénk. Na, ezt meg kell szorozni majdnem hárommal, és megkapjuk a Billy Lynn kinézetét. Ami azok szerint, akik már láttak részleteket a filmből, egészen varázslatos. Sajnos ez az előzetes nem így készült, de így is van egy megkapó hangulata.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu