Ilyet még frankón nem láttál! Johnny Depp élőben jelenik meg az új Alice-film plakátján, mint a Mad Hatter! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Hamarosan mozikba kerül az Alice Tükörországban című film, amelyhez Johnny Depp egészen egyedi módon bohóckodik a Kalapos szerepében. A víruskampány egész új dimenzióba lépett ezzel az attrakcióval.  Hatalmas meglepetést okozott, amikor a sztár életre kelt a zöld oszlopon a hétköznapi poszternek tűnő arcképpel.  A reklámfelület voltaképpen egy kijelző, amin keresztül a színész élőben mutatkozott meg, egy kamerán keresztül bevonva a közönséget a játékba.

Az Alice Csodaországban folytatásában Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Alice Kingsleigh, Sacha Baron Cohen is szerepelnek. Reméljük Lewis Carrol örökzöldje a folytatásban melegebb fogadtatásban részesül. A fenti sztárparádé alapján, ehhez adott is minden. Johnny Deppnek azonban elég komoly kihívója akad, hiszen az X-Men: Apokalipszissel együtt Május 27-én egyszerre kerül a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu