A Viszkis elégedett az őt alakító színésszel

MOZI HÍREK – Ambrus Attila egy igen rövid, de velős interjút adott a Bors magazinnak a készülőfélben lévő Viszkis filmről. Aki esetleg nem lenne képben: a Kontroll-t rendezője, Antal Nimród forgatja a híres Viszkis becenévű bankrabló életéből készült filmet. Ambrus párszor már találkozott is az őt a filmvásznon megformáló huszonhárom éves Szalay Bencével és nyilatkozatai alapján a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves hallgatója kifejezetten jó benyomást tett rá.

A Viszkis egyébként egy kameo erejéig maga is felbukkan majd a filmben – nyilatkozta a Borsnak: „Mindössze két forgatási napon kell majd részt vennem. Vicces jelenet lesz, de nem akarom lelőni a poént. Kapok érte egy minimális tiszteletdíjat, de nem ebből fogok meggazdagodni.”

Megvan egyébként az is, ki alakítja majd Ambrus barátnőjét: a huszonhat éves Móga Piroska, aki sokak számára az Aglaja című 2012-es filmből ismerhetik, amiben Ónodi Eszter lányának tinédzserkori verzióját alakította. Ha minden jó halad, jövő tavasszal láthatjuk a Viszkisfilmet a mozikban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu