Azt hitted, a Tetris-filmet már nem lehet überelni? Akkor tessék: jön az élőszereplős Fruit Ninja film!

MOZI HÍREK – Nem tudom, pontosan mit fog csinálni ez a „gyümölcsnindzsa” másfél-két órán keresztül, mert az eredeti játéknak az a roppantul drámai mondanivalója, hogy egy nindzsával kell gyümölcsöt vagdalnunk, minél gyorsabban és ügyesebben. Ennyi.

Ehhez képest jön egy adaptáció, élőszereplős családi film formájában. A nemrég mozikba került Angry Birds és a trilógiává (!) is kifejlődő Tetris-film után készül most már a Fruit Ninja film.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az alkotás teljesen élőszereplős lesz majd, amelynek rendezője még nincs, írója pedig kettő is: J. P. Lavin és Chad Damiani, akik a még készülőben lévő How to Survive a Garden Gnome Attack körmöléséért is felelnek.

Én nem tudom, a hollywoodi producerek mostanában milyen szeren élnek, miközben egyre többi ilyen mobiljátékos, faék egyszerűségű alkalmazás filmes adaptációját nyomják kifelé, de lehet, hogy le kellene most már állni vele…

Anyám, borogass…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu