Tobzódnak az Oscar-díjas filmsztárok Terrence Malik legújabb filmjében!

MOZI HÍREK –Persze a „legújabb” eléggé érdekes kifejezés ide, hiszen a híres (bár az utóbbi időben kissé eltűnt) rendező filmje már öt éve készül. Hogy milyen filmről is van szó? Nos, idén, nyáron kerül végre a magyar mozikba is Terrence Malick Weightless című filmje, amelybe olyan sztárok kerültek, mint Christian Bale, Michael Fassbender, Ryan Gosling, Natalie Portman, Cate Blanchett, Rooney Mara, Val Kilmer és Benicio Del Toro.

Bizony, az Arany Pálma-díjas rendező már 2011-ben elkezdte forgatni Weightless című filmjét, melynek eseményei a texasi Austin zenei világában zajlanak. Azóta egyébként már befejezett és a mozikba küldött két másik filmet: a Ben Affleck főszereplésével készült To the Wondert, illetve a tavalyi Berlinalén debütáló Knight of Cups-ot. Sajnos, Magyarországra egyik film sem jutott el, pedig a Weightless-ben szintén szereplő Christian Bale, Cate Blanchett és Natalie Portman az utóbbiban is alakított.

Konkrétan egyébként merész szexjelenetek és szexuális utalások „buktatták le” Malik filmjét, ugyanis a The Playlist szúrta ki, hogy a brit korhatárbizottság tagjai már szemügyre is vették az alkotást és 15-ös karikát adtak neki. A BBFC honlapjáról az is kiderült, hogy az új Malick-opusz 145 perces lesz.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu