Visszatér Django! A 74 éves Franco Nero alakítja ismét!

MOZI HÍREK – Django karaktere összeadva 31 westernben szerepelt, azonban ebből csak kettő tekinthető hivatalosnak: az 1966-os Django-ban, illetve az 1987-es Django visszatérben alakította Franco Nero a maga után koporsót húzó bosszú angyalát. Most végre elkészült a harmadik hivatalos rész is, és a Showbiz411 szerint John Saylest kérték meg a rendezéssel, továbbra is ebben ismét Franco Nero a címszereplő.

A sztori szerint 50 évvel az első film után vagyunk (nemcsak a sztori, hanem a naptár szerint is), amelyben Django pedig lovászként dolgozik, és statisztaként belekerül a klasszikus, 1915-ös némafilm, A nemzet születése forgatására. A nemzet születése egyébként az egyik legmegosztóbb amerikai film, DW Griffith rendezői munkásságának csúcsa, azonban a Ku Klux Klánt pozitív, megmentői színben tünteti fel, illetve egyéb rasszista elemeket is tartalmaz.

Sayles író-rendezőt leginkább a Lone Star – Ahol legendák születnek vagy a Kormányzóválasztás című filmből lehet ismerni.

Az eredeti, 1966-os Django (amely igazi western volt) még mai szemmel is egy remek alkotás, itt az előzetese, ha valaki esetleg nem ismerné:

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu