40 percet vágtak ki a Warcraft filmből a rendezői változathoz képest!

MOZI HÍREK – Aki kevésnek, vagy kissé összecsapottnak érezte a nemrég mozikba került Warcraft filmet, annak nem véletlenül volt hiányérzete: a teljes film ugyanis nem kevesebb, mint 2 óra 40 perc volt, amelyből a két órán felüli részt a rendezőnek ki kellett vágnia.

Duncan Jones a The Daily Beastnek adott interjú során elárulta el ezeket a részleteket és azt is hozzátette, hogy óriási feladat volt számára leforgatni a Warcraft filmet, hiszen az egész világon ismerik a Blizzard népszerű univerzumát, amivel a rajongókat és az egyszeri mozinézőket egyaránt ki kellett szolgálnia. Igazi WoW-kockaként kezdte a forgatókönyvírást is, és ő úgy gondolja: a végeredmény is egy teljesen korrekt film volt a maga 123 percével, viszont a rendezői változatban azokat a részeket is láthatjuk, amelyeket kénytelen volt kivágni, így lesznek még meglepetések.

A rendező szerint nem kevesebb, mint 40 perce extra jelenetre számíthatnak majd a rajongók akkor, ha kiadják a rendezői vágást. Így tehát, ami kimaradt a moziban, azt ebben a verzióban majd bepótolhatjuk.

A film kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu