Durván beleszólt a forgatásba és visszadobta a Disney az új Star Wars-filmet?

MOZI HÍREK – A Page Six nevű nevű online oldal, bennfentes forrásokra hivatkozva ír arról, hogy óriási botrány van a decemberben érkező, első különálló Star Warsmozi, a Zsivány Egyes miatt. A Disney-stúdió moguljai állítólag egyáltalán nem elégedettek a Gareth Edwards rendező által bemutatott legelső verzióval, és drága, négyhetes pótforgatást követeltek júliusra, mert a film egyhén szólva is gyengén muzsikált a tesztvetítéseken.

Gareth Edwards, aki két éve a Godzillát rendezte, nem csípi, ha a stúdió beleszól a munkájába, de a Page Six úgy tudja: a Disney vezetői eltökéltek, és változtatásokat akarnak.

Egy stúdióközeli forrás viszont arról is beszélt, hogy már eleve úgy volt, hogy számítani lehet pótforgatásra a Zsivány Egyes-nél, és erre egyébként a színészek is számítottak. „Az ébredő Erő borzasztóan magasra tette a lécet, és mi tartozunk annyival a Star Wars rajongóknak, hogy a lehető legjobb filmmel álljunk elő.”

A The Playlist blog újságírója írt arról, hogy a hírnek viszont az a részlete elég furcsa, amely szerint már hét hónappal a premier előtt tesztvetítéseket tartottak a Zsivány Egyes-ből, lévén a Disney eddig nagyon vigyázott rá, hogy bármi is kiszivárogjon a Star Warsfilmekkel kapcsolatban. Az Ébredő Erőt pontosan ezért nem is mutatták meg tesztközönségnek, és egyébként az idei film is ki van téve spoilerveszélynek: nagyon rosszul jönne ki, ha valaki már most kiszivárogtatná, hogy szerepel-e benne az Alden Ehrenreich által játszott fiatal Han Solo.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet december 15-én érkezik meg a magyar mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu