The Predator – Schwarzenegger már nem irtja a rémeket

MOZI HÍREK – Shane Black nemrég adott egy interjút a 2018-ban mozikba kerülő filmjéről, és nagyon úgy néz ki, hogy Arnold Schwarzenegger már nem tér vissza az eredeti szerepébe.

Az 1987-ben útjára indult sorozat hatalmas sikert aratott, és ebben szerepet játszott az akkor még karrierje csúcsán lévő Arnold Schwarzenegger. A negyedik filmet is már forgatják, amely nagymértékben különbözni fog a többitől, melynek ezúttal fontosabb lesz a története, ezért Black szeretné megfelelően felvezetni sőt, még az előzetesekben sem akar túl sok mindent sokat lelőni az sztoriból, lévén mindenképpen azt szeretné, ha a nézők a moziban élnék át az izgalmakat.

Az Empire magazin egyik podcastjából derült ki, hogy a rendező kit látna szívesen Arnie helyett:

„Hogy kiről van szó? Egyelőre még lövésünk sincs, de ha Black szerint ő a megfelelő választás, akkor kíváncsian várjuk a további információkat. Az interjú alapján az sem kizárt, hogy Schwarzenegger valamilyen cameo erejéig visszatér a 2018-ban debütáló filmbe, aminek tudnánk örülni, de a főszerep valóban hiteltelen lenne már tőle.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu