Egy „bennfentes” már olvasta az önálló Han Solo film forgatókönyvét – és szerinte nagyon jó lett

MOZI HÍREK 2018. májusában érkezik a szóban forgó alkotás, amelyben Han Solót Harrison Ford helyett az Avé, Caesar!-ban fergetegeset alakított Alden Ehrenreich fogja alakítani. A hasonlóság egyesek szerint megkérdőjelezhető, másik már megbarátkoztak a gondolattal, mindenesetre a Disney marketinggépezetére jellemzően számíthatunk rá, hogy most már rendszeresen adagolják az újabb és újabb információmorzsákat.

Mindenesetre első körben most arról hallhatunk, hogy Iain McCaig vázlatrajzoló, aki többök között George Lucas jó barátja, és nem csak a Star Wars I-II-III-on, de Az ébredő Erő-n is dolgozott, és emellett Star Wars univerzumon kívül is sok filmen dolgozott.

McCaig mindenesetre elárulta, hogy azon szerencsések közé tartozik, akik már elolvashatták a Han Solo film forgatókönyvét, és ő személy szerint odáig van tőle.

“Ez messze a legjobb Star Wars szkript, sőt, hosszú ideje a legjobb, amit olvastam. Nevettem és sírtam, mindent csináltam, amit egy jó forgatókönyv olvasása közben lehet. Igazi élmény benne lenni.”

A forgatókönyvet egyébként maga Lawrence Kasdan írta, akinek a nevéhez (többek közt) A Birodalom visszavág is fűződik, és ráadásul a pletykák szerint már azelőtt kész volt az első vázlatával, előtt Az ébredő Erő-nek nekilátott volna – szóval bőven volt ideje csiszolgatni.

Harrison Fordot persze hiányolni fogjuk, de azért reménykedjünk, hogy jól sül el a különálló Han Solo film.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu