Visszatér a mozikba a legelső Terminátor film!

MOZI HÍREK – Mind a mai napig a legjobb Terminátor rész szerintem még mindig a legelső, azért tényleg örvendetes, hogy a Pannonia Entertainment ezt a mérföldkőnek számító kult filmet hoz el a hazai mozifanatikusoknak. Az Alien és a Vissza a jövőbe után, most James Cameron 1984-ben mozikba került klasszikus sci-fi akciófilmje tér vissza – természetesen, ahogy az dukál, digitálisan felújított változatban.  A legelső filmben még nem voltak „jó” terminátorok, csak egyetlen gyilkos fajta, amely most újra elindul, hogy az emberiség jövőjét elpusztítsa.

Több mint három évtized telt el a film óta, de az 1984-ben készült “klasszikus” TerminátorA halálosztó, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton és Michael Biehn főszereplésével egyértelműen még mindig a legütősebb.

A kultikus James Cameron sci-fi-akciófilmet Budapesten kizárólag a Corvin moziban vetítik, emellett országszerte számos további helyszínen, a megyeszékhelyek többségén is látható, digitálisan felújítva, szinkronos és feliratos verzióban egyaránt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu