Samuel L. Jackson érdekes reality show-t tervez sztárokkal

MOZI HÍREK – A többek között a Grand Theft Auto: San Andreas-ban Tenpenny rendőrtisztet is alakító Samuel L. Jackson jelenleg az egyik legtöbbet foglalkoztatott színész Hollywoodban, mégis van rá ideje, hogy egészen mással is foglalkozzon. Úgy tűnik: neki kevés a filmvásznak meghódítása, ezúttal a tévében szeretne egy saját show-műsort.

A rendkívül sokoldalú színész feleségével, LaTanya Jacksonnal készít elő egy celebes reality-t, melyben erősen kihasználja a hollywoodi kapcsolatrendszerét. A FreemantleMedia North Americával közösen készített projekt olyan A-listás sztárokat mutat be, akik visszatérnek a szülői házukba és arra a környékre, ahol a gyerekkorukat töltötték és találkoznak azokkal az emberekkel, akik meghatározók voltak számukra abban a korszakban. (Tiszta GTA San Andreas, nem igaz?)

Arról még nem szól a fáma, hogy maga Jackson is feltűnik-e szereplőként a szériában, vagy csupán a háttérből irányítja az eseményeket. A Samuel L. Jackson azt ígéri, hogy a sorozatban látható jelenetek nem lesznek előre megírva, hanem dokumentumfilmes eszközökkel dolgoznak.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu