Ellen Page az Egyenesen át remake-ben, Kiefer Sutherland is szerepelne benne

MOZI HÍREK – Ha minden jól alakul, a régi Az Egyenesen át (Flatliners) című film egyik főszereplője is benne lesz a remake-ben. Kiefer Sutherland csatlakozott a színészgárdához, a szerződés még nincs aláírva, de a színész mindenesetre szeretne részt venni a filmben.

Persze ez attól is függ, hogy ez a sokat foglalkoztatott színész (akinek hangját a Metal Gear Solid: The Phantom Painben hallhattuk Snake szerepében  hallhattuk) tud-e időt szakítani rá. Kiefer Sutherland egy sokat látott, tapasztalt orvost alakíthatna majd az új filmben, tehát nyilván nem az eredeti karaktert. A forgatás pár napon belül elindul Niels Arden Oplev vezényletével.

A remake-ben a Beyond Two Souls-ból  is ismerős Ellen Page, James Norton, Diego Luna, Nina Dobrev, és Kiersey Clemens alakítják a főbb szerepeket. 5 orvostanhallgató kísérleteket végez, mely során a halálközeli állapotot vizsgálja. Kísérleteik során egyikük szívét leállítják, majd kis idő elteltével újraélesztik. Egyre életveszélyesebb helyzetekbe kerülnek, de ők mégis egyre nagyobb és nagyobb kockázatot vállalnak.

Sutherlanden kívül Julia Roberts, William Baldwin, Kevin Bacon és Oliver Platt játszott az eredetiben.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu