Kíváncsi vagy, milyen lenne öreg Mad Maxként Mel Gibson? Nézd meg a Blood Father trailerét! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Bár a Blood Fatherben nem a Mad Max folytatása, de nincs az a rajongó, akinek a film trailere és a hatvanéves Mel Gibson külseje láttán ne a híres ausztrál akciófilmsorozat és annak ikonikus hőse jutna eszébe.

Mel Gibsonnak, aki a 2006-os elhíresült részeg zsidózása miatt számkivetetté vált Hollywoodban rövidesen két új filmje is érkezik az amerikai mozikba: november láthatjuk a Hacksaw Ridge című második világháborús drámát, amelynek pusztán rendezője, augusztus közepén pedig jön a Blood Father című kőkemény akciófilm, amelynek főszerepét játssza. A Blood Fatherhez érkezett most egy újabb előzetes, amelyben Gibson ismét a kemény macho-t játssza, aki oroszlán módjára védi lányát.

A sztori Gibson lecsúszott tetoválóművészként dolgozik, akit több éves kihagyás után végre meglátogat a huszonéves lánya (Erin Moriarty). A leányzó bajba keveredett, sőt, talán el is tett valakit láb alól, rövidesen jó pár rosszarcú gazfickó, akik bosszút akarnak állni a lányon, így persze Gibsonnak kell szitává lőnie mindenkit a sivatagos, elhagyatott amerikai vidéken.

Gibson filmje ismét erősen erőszakos és kíméletlen B-mozi felé hajlik – hasonlóan a négy évvel ezelőtti Börtönregény-hez. A Blood Fathert Cannes-ban már májusban levetítették, és ha nem is áradoztak róla a filmkritikusok, annyit azért elismertek, hogy amit egy ilyen filmtől elvárunk, azt gond nélkül hozza.

Gibson amúgy magánélete miatt is nagyszerű választás az élete rengeteg pocsék döntését keservesen megbánó apa szerepére, aki persze igazi gyilkológéppé válik, azért, hogy lánya védelmére keljen.

Még nem tudni, mikor jön hozzánk a „Vérfater”, viszont nem kell aggódni, hiszen az ilyen filmek jól mennek nálunk és Gibson utóbbi öt filmjét mind be is mutatták itthon, így nem kell attól tartanunk, hogy pont ezzel tennének majd kivételt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu