Bill Skarsgård, „Krajcárosról”, a hátborzongató bohócról mesél Stephen King “Az” remake-jéből

MOZI HÍREK – Júniusban, a New Line Cinema berkeiben végre kezdetét vette Stephen King „Az” című horrorregénye újabb feldolgozásának. A főgonosz „Krajcáros” nevű bohócot Stellan Skarsgård fia és a legutóbbi Tarzan-filmből  ismert Alexandar Skarsgård öccse, Bill Skarsgård alakítja majd a filmben.

Az ifjabb Skarsgård az Entertainment Weekly-nek mesélt a karakterről.
“Elképesztően extrém karakter. Emberfeletti. Még a teljes szociopatáknál is rosszabb, hiszen még csak nem is ember. És nem is bohóc. Én csak egyet játszok a lények közül, amit Az megteremt.”

Érdekesség, hogy Stephen King regénye két filmben lesz elkészítve, az elsőben a magukat “Vesztesek klubjának” nevező gyerekek lesznek a középpontjában, a másodikban pedig már felnőttként térnek vissza a főszereplők, hogy egyszer és mindenkorra megállítsák a gonosz entitást, amivel gyerekként egyszer már megküzdöttek. Bill Skarsgård azt is hozzátette, hogy a film újfajta megközelítésben kezeli majd a regényt, tehát minden bizonnyal eltér majd az 1990-es tévésorozat koncepciójától.

“Fontos, hogy valami teljesen újat és eredetit készítünk. ‘Az” nagyon élvezi Krajcáros alakját, élvezi a játékot, és a vadászatot. Ami azonban vicces egy gonosz entitásnak, az nem olyan vicces másoknak.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu