Démonok között 2.: túl a 300 millión!

MOZI HÍREK – A mozis pályája még tart, de mégis figyelemre méltó határt lépett át az elmúlt hónap egyik legsikeresebb és biztosan legrémisztőbb filmje. A Démonok között 2. (The Conjurnig 2, már a mozikban) világszerte több mint 300 millió dollárt gyűjtött össze!

James Wan producert és rendezőt, a Fűrész-sorozat elindítóját, az Insidious és a Démonok között-filmek alkotóját nem véletlenül hívják egyre többen a horror királyának: az Ed és Lorraine Warren szelleműző angliai kalandjairól szóló igaz történet az Egyesült Államokban több mint 100 milliót, a világ több mint részét bő 204 milliót kaszált – ehhez hatvan ország kb. 3000 mozitermére volt szükség. Az 1973-as Ördögűző után most a Démonok között és a Démonok között 2. számít a világ legsikeresebb horrorjának.

És Wan nem áll le: ezen a héten került a mozikba új horrorja, az Amikor kialszik a fény (Lights Out, hazai bemutató: július 21.), melynek elkészítésében producerként működött közre, és azzal a szorongásával szembesíti a nézőt, ami mindenkiben ott lapul – hiszen a sötétben mindenki fél. Vagy ha van, aki eddig nem félt, e film után majd fog.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu