Sony-nál a Narnia krónikáinak jogai! Vajon lesz-e végül folytatatása a sorozatnak?

MOZI HÍREK – C.S. Lewis regénysorozata a filmvásznon nem aratott eddig osztatlan sikert. Nem kevesebb, mint három film került eddig a mozikba, ráadásul két külön stúdió (Disney, Fox) égisze alatt, a fogadtatás viszont egyetlen esetben sem volt olyan zavartalan, hogy újabb részbe vágják fejszéjüket. Ezúttal a negyedik film jogai a Sony-hoz kerültek és a cégnek feltett szándéka, hogy elkészítse a folytatást.

Ezúttal C.S. Lewis Az ezüsttrón című regénye kerülne terítékre, amit a Sony azért is pécézett ki magának, mert ők is észbe kaptak, hogy a többi stúdió mellett franchise-t építsenek ki. A terv viszont némileg veszélyekkel is járhat, lévén egy fantasy film forgatása költséges mulatság. David Magee (Pi élete) viszont már megírta a forgatókönyvet, de rendezőt egyelőre még nem találtak a projekthez, sőt, még azt sem tudni, hogy a korábbról megismert színészek visszatérnek-e majd.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu