Borzalmakat kell kiállnia Törőcsik Franciska karakterének a Vaksötét című horrorban

MOZI HÍREK – Nem túl sűrűn halljuk magyar színészek és színésznők nevét horrorfilmekkel bármilyen relációban, éppen ezért üdítően hat, ha egy csinos magyar színésznő kerül bele egy ilyen moziba.

A sokak által az év eddigi legígéretesebb horrorjának prognosztizált Vaksötét (melyről korábban már írtunk is)  legújabb előzetesében szegény lányt leragasztott szájjal láthatjuk, hogy alaposan ránk hozza a frászt, később pedig valamilyen fekete trutyiban merül el teste.

Arra a kérdésre sajnos még nem tudjuk a választ, hogy a 26 éves magyar színésznő kit fog majd játszani, lévén maga a színésznő is ő csak szűkszavúan nyilatkozott az általa alakított figuráról, mivel az meglepetést tartogat. Franciska hat napot forgatott a stábbal Pomázon, és még annyit árult el, hogy bár fontos szerepe van, egyszer sem szólal meg a filmben.

Igen, jól olvasták: a Detroitban játszódó horrorfilmet Magyarországon is forgatták és hozzánk két hét múlva jut el. A film egyébként az eddigi kritikák alapján jól szerepelt.

A Vaksötét története nagyrészt egy detroiti családi ház belső terére korlátozódik. Három fiatal tör be oda, azt remélve, hogy a vak háborús veterán kifosztása nem lesz túl bonyolult. Ehelyett azonban meg kell küzdeniük az életükért, ugyanis a hazai terepet és a sötétséget a saját javára fordító atlétás férfi (Stephen Lang) pedig mindent megtesz, hogy lemészárolja őket.

A háborús veteránról egyébként hatalmas kártérítést kapott, miután az egyetlen lánya meghalt egy autóbalesetben és erre a pénzre akarja rátenni a kezét a három betörő, és a 63. másodpercnél látható kép alapján azt is kizárhatjuk, hogy a magyar színésznő a vak férfi lányát alakítja.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu