Deadpool 2: az első artwork Cable-ről és Dominóról a lehetséges színészek arcával!

MOZI HÍREK – Mackenzie Davis és Kyle Chandler is feltehetően játszanak majd a Deadpool 2-ben, méghozzá nem mást alakítanak, mint az ikonikus Dominót és Cable-t! Már el is készültek az első fan artok!

Az X-Men franchise jövője bizonytalan, de a Deadpool 2-re azért biztosan számíthatunk: a film 2018-ban érkezik. Sajnos túl sok információval még nem árasztották el a nagyérdeműt a folytatásról, de annyit azért tudni, hogy a mutáns Cable részese lesz a filmnek, és a szexi Domino sem hagyja majd ki a partit.

Bennfentes információk alapján, nagyon úgy tűnik, hogy a Fox Kyle Chandler és Mackenzie Davis mellett tette le a voksát a két szerepre. Amennyiben ezek az infók igaznak bizonyulnak, most már azt is tudjuk, hogy nézhetnek majd ki a filmben. Ezt nem másnak, mint a BossLogic nevű ismert rajongó rajzolónak köszönhetjük, aki nem kevés munkával és tehetséggel megrajzolta a két híres mutánst. Ha eddig esetleg nem lelkesedtek a rajongók a két színészért, akkor, ahogy meglátják majd a rajzokat, lelkesedésük a tetőfokára hág majd.

Cable-ről már tudtuk, hogy részese lesz a folytatásnak, ugyanis az első epizód credits része után megjelent a filmvásznon. Cable mindig is a Deadpool rajongok nagy kedvence volt és sokan már azt is szerették volna, ha az X-Men filmekben is szerepel. Éppen ezért, amikor kiderült, hogy Cable a Deadpool 2-ben végre tiszteletét teszi, a potenciális színészek (vagy akik „potenciálisnak” érezték magukat) mind ráugrottak a lehetőségre. Stephen Lang, Ron Perlman és a jó öreg Dolph Lundgren neve is felmerült. A színészek rajongói mindegyiket támogatták, de ennek ellenére egyikük sem szakította le az álomszerepet, a Fox ugyanis más színész mellett döntött, sőt, láthatóan más irányba is indult, Kyle Chanderre ugyanis nem jellemzőek az akcióhős szerepek.

Domino szerepeltetését ugyan hivatalosan még nem jelentették be, mégis a Deadpool 2-ben logikus lenne, ha megjelenne. Karaktere az X-Force csoport tagja, amelyhez Deadpool erősen kötődik a képregényekben. Ezen kívül pedig Domino Cable nagy szívszerelme a rajzolt papírlapokon, úgyhogy ebből a szempontból sem lenne túl okos dolog kihagyni a szexi mutáns hölgyet.

Domino egyébként profi mesterlövésznő, illetve a közelharcban is jeleskedik, az igazi ereje azonban onnan származik, hogy a mutáns képességeinek köszönhetően telekinézissel tud tárgyakat távolról manipulálni.

A Deadpool egyébként az év egyik legnagyobb kasszasikere: 782 dollárt kaszáltak vele, miközben büdzséje egy szuperhős-filmhez képest elképesztően alacsony volt: mindössze 58 millió dollár. A folytatásnak még nincs konkrét dátuma, mindössze annyit tudni, hogy 2018 elején várható a mozikban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu