Visszatérhetnek a vámpírbarbie-k? Akár több Twilight film is jöhet a Lionsgate-től?

MOZI HÍREK – Lévén a Twilight Saga a Lionsgate egyik legjobban jövedelmező húzása volt, így nem csoda, hogy a stúdió ismét meg szeretné fejni a fejőstehenet. A ScreenDaily írt róla , hogy a Lionsgate ismét kikergetné a világból az IGAZI vámpírfilmek szerelmeseit: visszatérne a Twilight Sagához.

Természetesen egyelőre csak „lehetőségként” emlegetik a vámpírbarbie-k visszatérését, így némi remény még van, hogy megússzuk a gyalázatot. Lévén még semmi sincs kőbe vésve, csak játszanak a gondolattal, és nyilván „figyelembe veszik” az alapokat adó könyv szerzőjét, Stephenie Meyert is. Esetleg, ha az írónőnek lenne még mit elmesélnie ezekkel a figurákkal, akkor a Lionsgate azonnal, szinte kényszeresen adaptálná őket.

Nyilván azt még nem tudni, hogy hány részről is beszélünk, viszont nyilván nem az lesz a cél, hogy minél kevesebb filmben meséljék el, ha még van mit… Blade, aktivizáld magad!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu