Wonder Woman az ENSZ-ben

MOZI HÍREK – Wonder Womant nagy megtiszteltetés érte. Ahogy korábban Nelson Mandela vagy Yehudi Menuhin, ő is az ENSZ tiszteletbeli nagykövete lett, aki az asszonyok és lányok egyenjogúságát képviseli a világban, és a nők elleni erőszak ügyében hallatja a hangját.

A megbízatást a DC Entertainment elnöke, Diane Nelson fogadja el egy ünnepélyes esemény keretében, amelyet a legyőzhetetlen amazon hercegnő 75. születésnapjára, október 21-re szerveztek. Itt megjelenhettek azok a színésznők is, akik játszották már a köpenyes férfiak között mélyen dekoltált dresszben küzdő hőst. De mostanában mindenkinek Gal Gadot jut eszébe, ha a Wonder Woman szóba kerül: hiszen ő formálta meg Wonder Woman-t a Batman Superman ellen-ben, és ő a főszereplője a Wonder Woman-nek (Wonder Woman, hazai bemutató: 2017 nyara), amelyben már szinte az ENSZ-beli munkáját végzi: védi a gyengéket az erősek ellen.

Az ENSZ New York-i központjában tartandó eseményt a Warner Bros. Pictures segítségével live streamen lehetett élőben követni, sőt, a rajongók magyar idő szerint este héttől a Facebookon és Twitteren kérdéseket intézhettek Gal Gadot-hoz, és rendezőjéhez Petty Jenkins-hez.

Azután Wonder Woman nekivág a világnak, hogy azt tegye, amiben a legjobb: védje azokat, akik rászorulnak.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu