Végre látni fogjuk, hogyan nyerte el Han Solo a Millennium Falconot

MOZI HÍREK – Ez eddig még cím nélküli Han Solofilm történetéről eddig csak annyit tudhattunk, hogy a legendás csempész fiatalkorába visz vissza, és régi „barátja”, Lando Calrissian is szerepelni fog benne, aki olyan rútul elárulta A Birodalom visszavág katartikus jelenetében.

Pont pár napja tudtuk meg, hogy Lando Calrissiant Donald Glover alakítja majd, és most már egy konkrét részlet is kitudódott, mi miatt fog összebalhézni a két férfi a 2018-ban érkező filmben.

A The Hollywood Reporter újságírója, Borys Kit több forrás kapcsán is megerősítette, hogy a filmből meg fogjuk tudni, hogyan került át a Millennium Falcon tulajdonjoga Lando Calrissiantól Han Solóhoz.

A Milleneum Falcont egyébként konkrétan kártyán nyerte el az űrcsempész: egy Felhővárosban megrendezett bajnokságon a sabacc nevű játékban jöttek jobb lapok Hanhez. A történetet ismerik a rajongók, viszont 2014 óta már nem része a Star Wars-kánonnak a kibővített univerzum, ahol azt részletesen elmesélték. Így tehát nem száz százalékosan biztos, hogy a filmben is a már megismert módon nyer majd el Han a Falcont. A Birodalom visszavág egyik párbeszédéből is csupán annyi derült ki, hogy Han elnyerte az űrhajót Landótól.

A Han Solo-filmet 2018. május 25-től vetítik a mozik. Egész biztos, hogy nem a két férfi kártyapartija lesz a film fő konfliktusa és legfontosabb jelenete, mindössze arra tippelünk, hogy inkább csak színezni fogják vele a történetet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu