Nem fogja felismerni, hogy melyik színész alakítja Winston Churchillt a készülő új filmben!

MOZI HÍREK – Darkest Hour (Legsötétebb óra) címmel forgatják már Joe Wright történelmi drámáját. A második világháború kezdeti időszakában játszódó alkotásban Winston Churchillt, az akkori, híres brit miniszterelnököt alakítja a számos nagysikerű szerepet alakított szerepet kapott Gary Oldman. A stúdióból frissen kikerült képről pedig fel sem lehet ismerni a nagyszerű színészt.

Joe Wright rendező amúgy előszeretettel forgat történelmi témájú filmeket. Legelső kiugró sikere A Büszkeség és balítélet 2005-ös remake-je volt. Emellett Keira Knightley-val forgatta később történelmi-romantikus filmjeit, illetve az ő nevéhez fűződik a szintén Nagy-Britanniában a világháború alatt játszódó Vágy és vezeklés és az Anna Karenina regény adaptációja.

A Darkest Hourban Gary Oldmanon  kívül érdemes még megemlíteni a miniszterelnök feleségét játszó, Az angol betegből ismerős Kristin Scott Thomast, a jellegzetes angol epizódszínészt, John Hurtöt és a Downton Abbey-ben feltűnt ifjú tehetséget, Lily James-t.

A Darkest Hourt most is forgatják, viszont az IMDb szerint még idén a mozikba kerül.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu