Tom Cruise megkapta az emelt gázsit: már ki is tűzték a Mission: Impossible 6 dátumát!

MOZI HÍREK – Egy pillanatig sem volt homályos, hogy a Paramount Pictures vajon folytatja-e a Tom Cruise főszereplésével készülő Mission: Impossible sorozatot vagy sem. Most azonban még biztosabbá vált a hatodik rész sorsa, lévén tegnap már a bemutató dátuma is ki lett tűzve. 2018. július 28-ról van szó, amely szinte napra pontosan 3 évvel a Mission: Impossible – Titkos nemzet premierje után.

A dátum igazi különlegessége azonban nem is ez, hanem az a tény, hogy a Warner Bros. is pont erre a napra célozta be az Aquaman premierjét, két ilyen “nagyágyút” pontosan egy időpontban bemutatni pedig enyhén szólva rossz ötlet, lévén gyakorlatilag egymás elől happolják el a nézőket, amely mindkét film bevételét alaposan megnyirbálva. Hogy vajon a Paramount, vagy a Warner lép vissza ettől a dátumtól, még nem biztos, de az nem túl esélyes, hogy ez a dátum nem fog így maradni.

Szeptemberben egyébként még kétséges volt a Mission: Impossible 6 sorsa, mivel Tom Cruise nem volt elégedett a szerződés alapján neki járó gázsi összegével. Egy belső forrás azonban most arról beszél, hogy a projekt valójában nem volt veszélyeztetve, Tom Cruise pedig egyértelműen megkapja majd a vitatott összeget, ha már a bemutatót is ki merte tűzni a stúdió.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu