Scarlett Johanssont teljesen meztelen, mint a Ghost in the Shell gyönyörű kiborgja [VIDEO]

MOZI HÍREK – Scarlett Johansson – szoborhoz mérhetően gyönyörű – teljesen pucér testében gyönyörködhettek Tokióban azok az újságírók, akik a városba utaztak, hogy az eredeti Páncélba zárt szellem című világhírű film animációs film bevezető képsorainak elképesztő minőségű élőfilmes adaptációját megnézzék.

A kétperces kis videót egy sajtóesemény keretében nézhették meg a kikerekedett szemű újságírók, akiket nemhogy eltiltották volna az okostelefonos videózástól, hanem épp hogy bátorították rá őket. Az volt az alapkoncepciója a producereknek és marketingeseinek, hogy kerüljön csak fel a videó az összes fizetős és ingyenes meztelenceleb site-re, hogy a film vírusvideóként – hála Scarlett Johansson meztelen bájainak – minél agresszívabban terjedjen el az erre fogékony internetezők körében is.

Hogy ez mennyire olcsó fogás, vagy sem, az érdekes kérdés, viszont az biztos, hogy a rövid videó hihetetlenül hangulatos és tökéletesen – sőt, rajongók számára szinte hátborzongatóan jól – adja vissza Mamoru Oshii  legendás animációs filmjének hangulatát. A teaserben pont azt a részletet láthatjuk, amiben az Őrnagy névre hallgató főhősnő szellemét „páncélba zárják”, vagyis felkerül a Scarlett Johansson formájú kiborgtest a még működő elméjére, így a színésznő teljesen pucéran látható meg a jelenetben.

Rengeteg támadás érte egyébként a Páncélba zárt szellem új verzióját – leginkább azért, mert nem ázsiai színésznőre bízták a legendás manga és anime kultikus női hősének főszerepét. Max Landis forgatókönyvíró azzal érvelt a rajongóknak, hogy a hollywoodi sztár Scarlett Johansson főszereplése nélkül valószínűleg el sem készülhetett volna ez a mostani élőszereplős adaptációról.

A legtöbb rajongó egyébként nemcsak megbékélt a döntéssel, hanem sikerült is őket fellelkesíteni a vasárnap kiadott ütős előzetessel, illetve azzal is, hogy az eredeti, 1995-ös animációs film rendezője, Mamoru Oshii is kiállt az új adaptáció és Johansson mellett.

A most kiszivárogtatott jelenetből is láthatjuk, hogy az alkotók anyait-apait beleadnak azért, hogy a rajongóknak elégedettek legyenek: egyértelmű főhajtás a 21 évvel ezelőtti anime kezdő képsorai előtt.

Ez a frissen kiadott „meztelen” teaser:

;

Ez pedig a vasárnapi – szintén elsőrangú – trailer:

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu