Ezért nem lesz Emily Blunt a Sicario 2-ben

MOZI HÍREK – A Lionsgate Sicario című drogkartelles thrillerje szerintünk is nagyon jó film volt és más kritikusok ovációja sem maradt el, azért a kasszáknál nem robbant akkorát. Ezen szeretne persze most változtatni a Lionsgate, amely már készíti a folytatást, csak éppen az előző filmben főszereplő Emlily Blunt nélkül – ahogy erről korábban írtunk is.

Most végre kiderült, hogy a szép és tehetséges színésznő miért nem vesz részt a „Soldadódan” (amely jogi okok miatt a címét is elveszítette). Az indokokat Taylor Sheridan forgatókönyvíró osztotta meg.

Sheridan szerint egyrészt ez a film nem direkt folytatása a Sicariónak, inkább egy különálló film. Amikor a The Warpnak adott interjút, akkor hozzátette, hogy szívesen dolgozna megint Emily Blunttal, de semmilyen logikus magyarázatot sem tudna találni, hogy miért is „jönne vissza” a karaktere – tekintettel az előző rész eseményeire.

„Nem semmi, amin Emily és egyben karaktere keresztülment. Egyrészt az első részben úgy írtam meg a karakterét, hogy a néző saját magát belehelyezhesse a főszerepbe. Szándékosan passzívnak írtam, épp azért, hogy a néző átélje azt a tehetetlenséget, amelyet rengeteg bűnöző szerv nyomozótisztjei átélnek. Aztán mind ezek után keresztülrángatom a történet poklán és a film végén „elárulom”. Kemény és hosszú volt ez a karakternek és Emily-nek egyaránt. Igazi „karakteríve” volt ennek a figurának, a története kerek volt és egész.” – magyarázta Taylor Sheridan.

Rengeteg más történetet is el lehet még mesélni a Sicario világán belül, és semmi értelme sem lett volna, hogy Kate Mercert, Emily Blunt karakterét még egyszer „keresztülrángassák” egy újabb történeten.

A Soldado Sheridan szerint nem is igazán folytatás, hanem egy teljesen különálló film, egy másik történettel, amelyben csak a két másik főszereplőt: Benicio Del Torót és Josh Brolint láthatjuk majd az első filmből.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu