Mel Gibson fia apjára ütött

MOZI HÍREK – No persze nem szó szerint. Milo Gibson, az apa kevésbé ismert fia ugyanis nemrég vált szintén színésszé – eddig még nem túl sok produkcióban szerepelt. Konkrétan első szerepét a még be nem mutatott A fegyvertelen katona című filmben kapta, amelyet nem más rendezett, mint az apa: Mel Gibson.

Milo egyébként a hatodik Gibson-gyerek, és eddig nem éppen értelmiségi szakma lebegett a szeme előtt, lévén szakmunkásképzőbe járt és villanyszerelőként dolgozott Malibuban. Ebből egyszer csak elege lehetett, mert apjához hasonlóan ő is színészetre vágyott és apa jóvoltából máris szerepet kapott Mel Gibson A fegyvertelen katona című filmjében.

Miközben még azt sem tudjuk, egyáltalán jó lesz-e ebben a filmben, Milo karrierje gyorsan ível felfelé: már a negyedik (!) filmszerepét kapja, legutóbbit az All The Devil’s Men című akcióthrillerben.

Ebben a filmben egy fejvadászt alakít, akit azzal bíznak meg, hogy megtaláljon és likvidáljon egy „zavaróvá” vált CIA-tisztet Londonban. Feladatában segíti Gbenga Akinnagbe is, illetve visznek magukkal egy kis zsoldoshadsereget is. Az elővigyázatosság nem is felesleges, lévén a halálraítélt CIA-ügynök is számít a cég szeretetére és ő szervezett magának egy kis privát magánhadsereget. A többit nem nehéz kitalálni: szép kis összecsapás és tűzharcok lesznek majd a filmben.

A film rendezője és a forgatókönyv írója Matthew Hope, aki még szintén nem rendezett túl sok filmet: (nemrég a The Veteran című filmje készült el, melyet nálunk sajnos nem mutattak be). A forgatás Brüsszelben és az Egyesült Királyságban lesz majd, a bemutató dátumát még nem közölték.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu