A kiábrándult Andrew Garfield és Amy Adams szuperhősfilmjeik bukásairól mesélnek [VIDEO]

MOZI HÍREK – Andrew Garfield főszereplésével indított újra A csodálatos Pókember szériát a Sony számára, azonban a második rész akkora bukta volt, hogy Garfieldet szélnek eresztették, most pedig a Marvellel karöltve és Tom Holland főszereplésével készítik el a már szám szerinti harmadik rebootot. Most, közel 3 év eltelte után osztotta meg gondolatait a történtekkel kapcsolatban Andrew Garfield, aki Amy Adamsszel együtt vett részt a Variety ‘Actors on Actors” programjában.

Andrew Garfield elsőnek mesélt arról, hogy milyen aggályok gyötörték a szuperhősös blockbusterek folyamatában:

„Van valami abban, hogyha túl fiatalon kerülsz bele egy ilyesmi gépezetbe, amiről azt gondolom, hogy nagyon veszélyes tud lenni. Elég fiatal voltam, hogy az értékrendekkel küszködjek, azt hiszem, elsősorban az amerikai testületekkel, de leginkább a nagyvállalati világgal. Nagyon cselesnek tartom ezeket. Aláírtam, hogy szolgáljam a történetet és azt a nagyszerű karaktert, akinek 3 éves korom óta öltöztem, aztán veszélybe kerül és a szíved összetörik. Valamilyen formában, összetörte a szívem.”

Szinte biztos, hogy már sohasem derül ki, mi történt a színfalak mögött a Sony Pictures vezetőségénél, viszont nemcsak Garfield erősen csalódott a blockbusterek futószalagon való készítése és ennek módszereivel kapcsolatban, hanem Amy Adams is:

„A kétes dolog Lois Lane-nel kapcsolatban, hogy szeretem a karaktert játszani, szeretek mindenkit, akivel együtt dolgozom, de néha azt érzem, hogy a történet szolgálatában áll, ahelyett, hogy a történet szolgálná őt. Néha nagyon kétségbe tud ejteni, mikor felbukkansz és meg akarod őrizni a karaktert, ehelyett pedig a történet szolgálatába kell állítanod… egy tökéletes univerzumba, ezek mind együtt mozognak.”

Amy Adams kétszer is eljátszotta Superman oldalbordájának főszerepét (Az acélemberben és a Batman Superman ellenben) illetve szerepelni fog az Igazság ligájában is.

A két színész kiábrándulása persze nem meglepő, lévén a filmgyártás mindig is üzleti oldalról diktált, melyből nem hiányoznak az igazságtalannak tűnő események sem. Nem is olyan régen Jared Letonak okozott nagy csalódást az Öngyilkos osztagban alakított Jokerének méltatlan módon való felhasználása.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu