Ewan McGregor saját gyereke után nyomoz az Amerikai pasztorálban [VIDEO]

MOZI HÍREK – Maga Ewan McGregor rendezte és a főszerepet is ő játssza el a Philip Roth Pulitzer-díjas regényéből készített Amerikai pasztorálban (American Pastoral). A hazai mozikban 2017. március 16-tól szinkronizáltan és feliratosan is látható film főszereplői Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning és David Strathairn.

Az Amerikai pasztorál pedig egy érdekes, megrázó történetet mesél el. A Philip Roth Pulitzer-díjas regényéből Ewan McGregor által az amerikai álom egy postahivatal felrobbanásával foszlik szerte egy csapásra. A főszereplő, Seymour (Ewan McGregor – Trainspotting I-II., Star Wars I-III. rész) egykor a gimnáziumi focicsapat sztárja volt, a helyi szépségkirálynőt (az Oscar-díjas Jennifer Connelly – Egy csodálatos elme, Rekviem egy álomért) vette feleségül, és az álompárnak hamarosan gyönyörű kislánya született, Meredith.

Seymour tényleg mintaszerű és irigylésre méltó élete ugyanakkor drámai fordulatot vesz, amikor Meredith (Dakota Fanning – Világok harca, Nevem Sam) csatlakozik egy radikális csoporthoz, amely a vietnámi háború elleni tiltakozásként a terrorizmustól sem riad vissza. Amikor a kisváros postahivatalát a postamesterrel együtt felrobbantják és Meredith eltűnik, az FBI a lányt teszi felelőssé. Seymour természetesen nem tudja elfogadni az egyértelműnek tűnő látszatot és magánnyomozásba kezd Meredith után.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu