Franco lázas tempója [VIDEO]

MOZI HÍREK – James Franco hihetetlen tempót diktál. 2016-ban 16, elképesztően változatos műfajú, stílusú, költségvetésű és ízlésű filmhez adta a nevét, nem pihen, és nem képes egyszerre csak egyvalamire koncentrálni.

Legújabb filmje, a Miért pont ő? (Why Him, hazai bemutató: december 22.) őrült vígjáték, amelyben ő dilis internet milliárdost, a Breaking Bad-ből ismert Bryan Cranston pedig lányos apát alakít, aki féltett lányát próbálja megóvni a gátlástalan hódítótól. És lehet, hogy ez éppen az a film, amit Franco magának készít – hiszen a figura és a színész között van néhány hasonlóság… bár nem az őrült tetoválások. Hanem az őrület maga.

– Nem az a kérdés, hogy James hiteles-e vagy sem – nyilatkozta az egyik Miért pont ő?-beli partnere. – Hanem az, hogy őrült-e vagy sem. Teljesen excentrikus pasas, és tényleg lakik benne egy tizenegy éves gyerek. Azért tud ennyire jól hülyülni a kamerák előtt.

De a kép bonyolultabb. A stáb legnagyobb meghökkenésére, amikor a filmbeli egyik nagy Cranston-Franco bunyón dolgoztak, vagyis Francónak magának sokat kellett várakoznia, ő teljes sminkben, jelmezben ült a díszlet szélén és a regényét írta, és ha túl nagy volt a zaj, olvasott. Egyszerre két könyvet…

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu