Katheryn Winnick, a Vikingek szőke bombanője a Fekete Kanári szerepét szeretné egy DC filmben

MOZI HÍREK –Mielőtt az egyébként szintén igen dekoratív, szőke Brie Larson elcsípte volna a Marvel kapitány szerepét, sok más csinos hollywoodi színésznő tett volna meg mindent azért, hogy ők kapják meg helyette az alakítást. Köztük volt a bombázó Katheryn Winnick is, aki hiába az egyik legnépszerűbb színésznő a Vikingek sorozatban, mégsem sikerült Marvel kapitány „testhez álló” szerepét megkapni.

Sebaj, Katheryn Winnick nem adja fel, eldöntötte, hogy ha törik, ha szakad, ő akkor is DC univerzum képregény hősnő lesz. Ki is vetette hálóját a Fekete Kanárira, aki egyébként – a képek alapján – tényleg hasonlít is rá. Twitteren például eléggé egyértelműen válaszolt arra, hogy akarja-e a szerepet.

„Hell ya!”

Persze, hogy egyáltalán szerepel-e a szőke igazságosztó a filmvásznon, még egyáltalán nem biztos. Fekete Kanári egyébként a későbbi Igazság Ligája csapat egy oszlopos tagja, az viszont már biztos, hogy a következő Igazság Ligája filmben nem fog szerepelni.  Azt pedig még ki tudja, lesz-e annak folytatása.

Másik opció, hogy a Margot Robbie által megformált Harley Quinn soron következő (még szintén csak tervezés alatt álló) film a Harley Quinn and the Birds of Prey  egyik többé-kevésbé fontos mellékszereplője lehet. Mivel a DC univerzum hihetetlen mértékben fejlődik, sok hely maradt még a filmvilágban a képregények lapjain megjelent hősök számára az elkövetkezendő években.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu