Az Erő a Zsivány Egyessel van a kasszáknál a vetítés nyitónapjain

MOZI HÍREK – A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet talán minden idők legsikeresebb spin-off filmjének is nevezhető. Az biztos, hogy idén ez a film kaszált a legtöbbet: az előzetes számítások alapján 71 millió dollárt hozott csak a legelső két napon: csütörtökön és pénteken. Mivel mindjárt itt az év vége, eléggé valószínűtlen, hogy ezt bárki is überelni tudja, hacsak nem húz még jobban bele az Assassin’s Creed december végén, de ez őszintén szólva azért nem túl valószínű.

Már csak egy kérdés maradt hátra: vajon az Pénzerő a hétvégén is ennyire a filmmel lesz? Vagy vasárnap már gyengülni fog ez a trend? Sokan arra számítanak, hogy akár a Batman: Sötét Lovag – Felemelkedés bravúrját is megismételhetné, mely film 160 millió dollárt kaszált négy nap alatt, ahol 40 millióval nyitott a csütörtök-pénteki napon, majd elképesztően megugrott a hétvégén.

Az egyedüli akadály, amely ebben a Zsivány Egyest visszatarthatja, hogy összességében nem kapott olyan jó kritikákat, mint a Sötét Lovag – Felemelkedés. A Zsivány Egyes most 65-ös Metacritic átlagon áll, a Sötét Lovag – Felemelkedés pedig 78-on, ami megjelenéskor jóval magasabb volt.

Érdesség még, hogy látogatók áranya 66%-ban férfi és 34%-ban nő, ami azért is meglepő, mert ez az első Star Wars spin-off film női főszereplővel és az Ébredő Erőt leszámítva a fősorozatban sem volt eddig gyengébb nem a főszerepben. A nézők átlagéletkora egyébként 25 év alatt járt.

A filmkritikánk itt olvasható el.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu