Liam Neeson lánya nem lesz negyedszer is „Elrabolva”

MOZI HÍREK – Tavaly készült el az Elrabolva sorozat harmadik része, azonban hiába ütött nagyot az első rész és hiába volt elemében a harmadikban is Liam Neeson mégis úgy látszik, kezd alábbhagyni a a franchise színvonala, lévén az Elrabolva 3. már jócskán alulmaradt mind a bevételek, mind a kritikák tekintetében az előző részekhez képest.

A nagy visszaesés ellenére azonban viszont a film továbbra is bőven nyereséges volt, így felmerülhet a kérdés, hogy a stúdiónak kívánja negyedszer is a hadirendbe állítani a terroristák rémálmát, Bryan Mills ex-CIA-ügynököt.

A The Late Show házigazdája magának Liam Neeson-nak tette fel a kérdést, vajon gondolja-e, hogy elkészülhet az Elrabolva 4.? A színész a következőt válaszolta.

“Nem, abszolúte nem. Elvégre ennél többször már tényleg nem lehet elrabolni a lányodat. Ha még egy részt akarnánk csinálni, az már olyasmi lenne, hogy “Légyszíves, rabolja már el valaki a lányomat!”.

Liam Neeson egyébként valóban rámutat a sorozat bénaságára: az Elrabolva 2 és 3 ugyanis egy-az-egyben ugyanazt a sémát követte, mint az első rész, így negyedszerre már borzasztó idétlen lenne ugyanazt a sztorit megfilmesíteni.

Korábban egyébként felreppentek olyan hírek is, hogy a franchise-ból egy tévésorozat is indulhat, amely egyfajta előzménysorozata lenne a mozifilmekben, melyekben Bryan Mills kezdeti CIA-s éveit láthatjuk majd – egyelőre erről sincs semmi konkrétum.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu