Magyarországról szerelemmel! Jennifer Lawrence nálunk forgat, Putyin kémnőjét alakítja!

MOZI HÍREK – Megérkezett Magyarországra Jennifer Lawrence, aki egy szexi orosz kémnőt alakít, Vlagyimir Putyin szolgálatában a Red Sparrow című kémfilmben. A hírt a színésznő egyik rajongói twitterén kottyantották el.

Jennifer Lawrence legjobb barátnője, Laura Simpson, egy képet is kiposztolt az éjszakai Budapestről az Instagramra, azzal a vicces szöveggel, hogy „rettenetes látvány, megfájdul tőle a szemem”. Az éhezők viadala női főszereplője egyébként őt vitte el a 2014-es Oscar-gálára, abban az évben az Amerikai botrány című film miatt szerepelt a versenyben.

Terrible view. Hurts my eyes.

A photo posted by Laura Simpson Ternosky (@lauragram) on

A Red Sparrow egyébként napjainkban játszódik, és Jennifer Lawrence egy orosz ügynöknőt, Dominika Egorovát alakítja, aki eleinte balett-táncosként kereste a kenyerét, majd rövidesen Vlagyimir Putyin Dominika titkosszolgálatának egyik legjobb ügynöke lett. Dominikát nem valami női James Bondnak kell elképzelni, ő inkább a bájait veti latba. Legújabb küldetése, hogy egy fiatal és törekvő CIA-tisztet kell elcsábítania. Fontos információt kell kiszednie belőle: az amerikai férfi a tartótisztje MARBLE-nek, egy az orosz titkosszolgálatba beépült magas rangú téglának.

A gond csak az, hogy Dominika beleszeret a CIA ügynökbe, és ezáltal nemcsak a karrierjük, hanem az életük is veszélybe kerül. A CIA ügynököt Joel Edgerton alakítja, aki az Animal Kingdom – A rettegés birodalma című kőkemény ausztrál gengszterfilmmel vált keresett színésszé, tovább ismert rendező is: neki köszönhetjük Az ajándék című remek thrillert, ahol egy rendkívül összetett pszichopata figurát alakított.

A Red Sparrow Jason Matthews azonos című bestsellerének nyomán készült, a film premierét 2017. november 10-re tűzték ki.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu