Indul az Arany Pálmáért Sofia Coppola remake-je

MOZI HÍREK – Oscart kapott már Sofia Coppola (az Elveszett jelentés forgatókönyvéért), és most kinéz neki egy Arany Pálma is, mert a bennfentesek szerint elég jól sikerült Csábítás című új filmje indul jövő hónapban a cannes-i fesztivál hivatalos versenyében. A film alapjául szolgáló regényből Don Siegel készített már filmet 1971-ben Clint Eastwoddal a főszerepben.

Most Colin Farrell alakítja a sebesült katonát, akit az amerikai polgárháború idején egy bentlakásos leányiskolában tartanak fogva. A nevelőnők és a növendékek élénk érdeklődés mutatnak a közelükben fellelhető egyetlen férfi iránt, amiből szenvedélyektől fűtött dráma bontakozik ki. Sőt, gótikus thriller, ahogyan az egyik tengerentúli kritikus forgalmaz.

Maga Sofia Coppola úgy nyilatkozott, régen vágyott már egy műfaji filmre, amely a misztikus Délen játszódik, és a férfi-nő viszonyt boncolgatja. A rendező azt is elárulta, olyan komor fordulatot csempészett a filmjébe, amely szembemegy minden várakozással. Azt is büszkén vállalja, hogy kimondottan női filmet készített. Farrell mellett olyan sztárok játszanak a Csábításban, mint Nicole Kidman, Kirsten Dunst és Ellen Fanning.

(The Beguiled – hazai bemutató: 2017. augusztus 31.)

FORRÁS: UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu