Elvira „a sötét hercegnő” 67 évesen is szexi és vicces

MOZI HÍREK – A nyolcvanas években iszonyúan népszerű, tömérdek tévés és videós horrorkomédia „műsorvezetőnője„ és főszereplőnője, a dús keblű és csípős humorú Cassandra Peterson ezúttal egy zabpehelyreklámban jelent meg, amelyet Twitteren is megosztott.

Az Elvira karaktert a nyolcvanas évek óta csak és kizárólag Cassandra Peterson alakította, sokszor szándékosan gagyi, B-mozis horrorfilmeket, videofilmeket bevezetve. Készült egyébként jó pár „egészestés” mozifilm is Cassandra főszereplésével: mindegyik horrorparódia volt, ahol Elvirát ugyanabban a mélyen dekoltált fekete, csípőig kivágott ruhában láthattuk, amelyben hosszú combjait is állandóan csodálhatták a rajongók.

Elvira a retrovideójátékok terén is igazi ikon volt, lévén a Horrorsoft két akció-kalandjátékában is szerepelt: az Elvira: Mistress of the Darkban és az Elvira: Jaws of the Cerberus-ban, amelyek többek között a kilencvenes évek elején nagy favorit Commodore Amiga gépekre jelentek meg 1990-ben és 1992-ben.

Elvira az utóbbi évtizedekben egyre inkább csak rövid „host”-szerepekben jelent meg és 2014 óta nagyjából egy időre el is tűnt, bár maga Cassandra Peterson nem hagyta abba a munkát, mert szinkronszínésznőként szerepelt a 2013-tól 2017-ig tartó Tini nindzsa teknőcok rajzfilmsorozatban.

Nagy kérdés, hogy ez a rövid reklámszereplése igazi visszatérést jelent-e a még 67 évesen is dekoratív hölgynek, vagy csak erre a rövid kis „kitérőre” vette fel ismét a szexi „domina” ruháját.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu