Legendás Johnny Depp

MOZI HÍREK – Két évvel ezelőtt minden rajongóban bennrekedt a szusz, amikor a Legendás állatok és megfigyelésük vége előtt két perccel felbukkant a vásznon Johnny Depp.

A Harry Potter-előzménysorozat legjobban őrzött titka volt, hogy ő játssza Dumbledore és a varázsvilág egyik legnagyobb ellenségét, Gellert Grindelwaldot. A háromszor is Oscar-díjra jelölt színész azóta egyszer sem nyilatkozott a különleges szerepről, ám most, hogy közeledik az új rész, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, hazai bemutató: november 15.) bemutatója, megtörte a csendet, és beavatta az Entertainment Weekly munkatársait a szereppel kapcsolatos gondolataiba. Az interjúból az is kiderül, hogy sok szabadságot kapott Gellert Grindelwald megjelenésének kialakításában. Azt például, hogy figurájának kétféle szeme legyen, ő találta ki.

– A felemás szem nem egyszerűen poén; a figurát jellemzi – magyarázta Depp. – Grindelwald számomra két ember. Ikerpár egy testben. Mintha mindkét szeméhez tartozna egy-egy agy. Van egy albinó ikertestvére, és akit mi látunk, a kettő közé szorult. Nincs veszélyesebb egy olyan álmodozónál, aki ragaszkodik a nagy terveihez, és hatalma van, hogy megvalósítsa őket. De közben jót akar. Számomra Grindelwald furamód szerethető figura. És persze, nagy, félelmetes varázsló…

IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu