Az első okostelefon, amin nincsen töltőcsatlakozó!

TECH HÍREK – A Meizu Zeronak nincsen töltőcsatlakozója. Wireless akkumulátortöltés, és az eddigi leggyorsabb sebességgel!

A Meizu Zeron nincsenek gombok és csatlakozók. Bekapcsoló gomb sem! A gombok helyett érintésre reagáló panelok vannak, és a hangszóró helyett egy piezoelektrikus transzdukátor került a mobilba a kijelző mögé, aminek köszönhetően hangokat is hallunk a készülékből. Az mSound 2.0 technológia hasonló a Xiaomi Mi MIXben és a Sharp Aquos Crystalban látottakhoz.

De nem itt van a csoda, hanem a töltőport hiányában. A Super mCharge Wireless Technology révén 18 wattos, wireless akkumulátortöltést kínál, ám cserébe emiatt adatot csak wifin vagy mobilos hálózaton keresztül mozgathatunk. A SIM-kártya helyét is átvette az eSIM technológia.

Az 5,99″-os AMOLED kijelző fölött egy 20MP-s szelfikamerát láthatunk (hátul pedig van egy 12 és egy 20 MP-s kamera), a víz-, és porálló kijelzőben pedig ujjlenyomat-technológia van, és a fekete vagy fehér színű mobilt egy Snapdragon 845 chipset működteti, nem pedig a 855-ös…

Nem tudjuk, hogy milyen akkumulátor és mennyi tárhely van a Meizu Zeroban, ami a jövő mobiljainak egyike lehet a jelenben. Vajon mennyibe fog kerülni…?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu