A Wonder Woman 3 jelenkori történet lesz a rendező szerint

MOZI HÍREK – Patty Jenkins nem látja értelmét több múltbéli történetnek.

Miközben az első Wonder Woman az első világháború alatt játszódott, a folytatás pedig 1984-ben játszódik, addig a harmadik résznél már rendezője, Patty Jenkins azt szeretné, ha a jelenben játszódna. A rendezőnő erről akkor beszélt, amikor az új TNT sorozatát, az I Am the Night-szt promotálta. Igaz, egyelőre még nincs semmi sem kőbe vésve, de így több mint valószínű, hogy a Wonder Woman 3 (ha egyáltalán elkészül), a jelenben játszódik majd.

A Wonder Woman hatalmas siker volt 2017-ben. Egy igazi feminista szuperhősnőt mutatott be, amely egyszerre volt izgalmas és szórakoztató is. Emellett pedig Patty Jenkins azt is bebizonyította, hogy van még szufla a DC Extended Universe számára a sok csalódást okozó film (Igazság Ligája, Batman Superman ellen, stb.) ellenére is. A második film, a Wonder Woman 1984 (amelyet szintén Jenkins rendez) jövő nyáron kerül mozikba és amennyiben az is sikeres lesz, Jenkins méltán számíthat arra, hogy ő rendezi majd a harmadik részt is. Persze mindez még egyáltalán nem biztos, de Jenkins már most előre tervez a Wonder Woman 3-ra. Erről a Hollywood Reporternek beszélt és az újságíróknak említette, hogy a modern korszak egyszer nagyszerű és logikus változtatás is lenne. „Még semmi sem biztos, de még egyszer nem akarok visszamenni a múltba.” – nyilatkozta. Arról is beszélt, hogy akár talán a jövőben is játszódhat az új rész, de a múltban semmiképpen.

„Erről már beszéltünk is a producerekkel. Még egyszer nem akarok a múltban játszódó történetet, mert hát hová mennénk vissza? Előre kell menni. Az pedig egyértelműen a jelenkor.”

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu