Menu

A Wonder Woman 3 jelenkori történet lesz a rendező szerint

MOZI HÍREK – Patty Jenkins nem látja értelmét több múltbéli történetnek.

Miközben az első Wonder Woman az első világháború alatt játszódott, a folytatás pedig 1984-ben játszódik, addig a harmadik résznél már rendezője, Patty Jenkins azt szeretné, ha a jelenben játszódna. A rendezőnő erről akkor beszélt, amikor az új TNT sorozatát, az I Am the Night-szt promotálta. Igaz, egyelőre még nincs semmi sem kőbe vésve, de így több mint valószínű, hogy a Wonder Woman 3 (ha egyáltalán elkészül), a jelenben játszódik majd.

A Wonder Woman hatalmas siker volt 2017-ben. Egy igazi feminista szuperhősnőt mutatott be, amely egyszerre volt izgalmas és szórakoztató is. Emellett pedig Patty Jenkins azt is bebizonyította, hogy van még szufla a DC Extended Universe számára a sok csalódást okozó film (Igazság Ligája, Batman Superman ellen, stb.) ellenére is. A második film, a Wonder Woman 1984 (amelyet szintén Jenkins rendez) jövő nyáron kerül mozikba és amennyiben az is sikeres lesz, Jenkins méltán számíthat arra, hogy ő rendezi majd a harmadik részt is. Persze mindez még egyáltalán nem biztos, de Jenkins már most előre tervez a Wonder Woman 3-ra. Erről a Hollywood Reporternek beszélt és az újságíróknak említette, hogy a modern korszak egyszer nagyszerű és logikus változtatás is lenne. „Még semmi sem biztos, de még egyszer nem akarok visszamenni a múltba.” – nyilatkozta. Arról is beszélt, hogy akár talán a jövőben is játszódhat az új rész, de a múltban semmiképpen.

„Erről már beszéltünk is a producerekkel. Még egyszer nem akarok a múltban játszódó történetet, mert hát hová mennénk vissza? Előre kell menni. Az pedig egyértelműen a jelenkor.”

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu